Ακουστικά βαρηκοΐας Starkey Genesis AI 20

Το Starkey Genesis AI 24 είναι το κορυφαίο επίπεδο απόδοσης στη σειρά και περιλαμβάνει την επιλογή των μοντέλων RIC-RT, mRIC-R, επαναφορτιζόμενων και προσαρμοσμένων ακουστικών βαρηκοΐας In-Ear .
Τα ακουστικά τεχνητής νοημοσύνης Starkey Genesis διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά και τεχνολογία που λέγεται ότι κάνουν τη διαφορά, καθώς και προσκολλώνται σε ορισμένα παλιά που έχουν δείξει επιτυχία με τους χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας. Η ενημέρωση τσιπ επεξεργασίας του Starkey φέρνει βελτιώσεις στην ταχύτητα και τη χωρητικότητα – φορτωμένη με πέντε φορές περισσότερη υπολογιστική μνήμη και δεκαπλάσια ποσότητα μη πτητικής μνήμης.
Τεχνολογία Neuro Sound του ακουστικού βαρηκοΐας Starkey Genesis AI 24
Τα βοηθήματα ακοής Starkey Genesis AI εισάγουν την τεχνολογία Neuro Sound που αντικατοπτρίζει τον εγκεφαλικό φλοιό σας. Στην πραγματικότητα, επεξεργάζεται τους ήχους με τέτοιο τρόπο ώστε να «γεμίζει τα κενά» που φυσικά αφαιρεί η απώλεια ακοής.
Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένα «κανονικό» ακουστικό σύστημα, αλλά με 80 εκατομμύρια φορές την ώρα όχι λιγότερο! Στην πραγματικότητα, αυτό σας δίνει σαφήνεια στις λέξεις και την ομιλία και την ικανότητα να ακούτε πιο απαλούς ήχους, ενώ μειώνει την προσπάθεια ακρόασης. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικές εμπειρίες ακοής σε οποιοδήποτε περιβάλλον ακρόασης βρίσκεστε.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.